Söndag,Bad,Stan,Gröna Lund,Kvälls dopp,

Idag söndag jo då har jag varit och bada i sjön,I det blå/gula vattnet. Det gula var från träden. Det är läskigt för man ser att det ligger en stor vagn under vattnet, Nu vet jag att du tänker på en barnvagn eller Kundvagn. Det är en precis likadan vagn som dem sura mattanterna i min skola använder. Ta inte illa upp alla mattanter men jag har inte sett ett "Smile" från er på jätte länge.

Jag åkte in till stan också , det riktiga STOCKOLM CITY... Hahaa. Jag köpte ett ljust blått linne med spets från H&M.

Imorgon ska jag till det efterlängtade,roliga GRÖNA LUND, med 2 kompisar. Grundaren av myggsensationen och Salta katten. Okej annars föddes dem till att heta  
Inez & Alina. Hahaa. Jag lovar att jag tar med kameran till grönan så jag kan fota och göra bildspecial.

Alldeles precis var jag och tog ett kvälls dopp med Frida men vi gick hem på grund av en sak. Vill ej berätta.Ni får vrida på huvudet eller så varför inte, se mig från sidan. Hahaa


Kram Knappen


Lördag,Farsta,Årets första bad,Mysko nyckelpiga,Tand

Idag lördag har jag gjort ganska lite saker faktiskt. Jag åkte till farsta med Frida i 1000 °C Värme. Jag gick igenom ALLA klädes affärer och hittade nästan ingenting. Till slut hittade jag en fin tröja på Indiska som är mörkblå med blommor i olika starka färger och knappar.  Den var dyr enligt spar-samma mig. Den kostade 299 kr fast jag ska ha den på skolavslutningen. Fast det var inte mina pengar det var pappas, Pappas flicka. hahaa,
Ni får se bild på tröjan senare.

Idag har jag tagit Årets första dopp i sjön. Jag var där med 3 kompisar, Det var 17½ °C i sjön. Jag blev sist i år av oss 4 men jag är Nöjd ändå. knappen = NöjdNere vid sjön så vad det en jätte mysko nyckelpiga som inte var röd/svart och inte gul/svart den var orange/vit.
Det här är väll en nyckelpiga. Rund,små ben,liten,har vingar.Jag tror en bit av min ena tand har låssnat , det är jätte obehagligt , hoppas det inte är ett hål bara. Men jag köpte ju inte så mycket godis idag. hahaa...

Kram Knappen.!.

Fredag,Lördag,Blåmärke,"Stegring",Repstege,Myggbett

Jag har inte gjort ett inlägg på några dagar nu det är väll bäst att jag gör ett nu. Jaa vad ska vi börja någonstans, joo vi börjar med Fredagen. Joo jag och inez har gjort en "Hamster Leklåda" , Hittar inte på nått bättre Namn på den. Aja men iallafall så är den till hamstrarna där dem kan Vara och klättra på olika saker. Varsegod till er. 
Jag åt Ungspannkaka med en stor "bula" Hehe den blev lite konstig, fast med lite hallonsylt smaka den bra.

 

På kvällen igår så cykla jag och Frida ner till Centrum och  Köpte chips och lite smått och gott. Vi hade problem i affären för chipsen vi skulle ha låg såklart längst upp på hyllan.Vi tog en vinglig pall, Men Nej det funkade inte heller. Och ingen personal fanns det heller. fast På vägen dit och Hem så försökte vi "stegra" över små gupp eller gropar i asfallten. Hahaa... När vi kom hem såå Gungade vi på en repstege från min studsmatta, Gissa om vi skrattade! hehe vi ramlade av flera gånger Och åkte in i träden. Jag har ett stort blå/lila blåmärke på vänter knä. Ingen kan missa det om jag har kortbyxor.


                                                  Frida & Jag

Jag har fått massor med myggbett på höger armen. Sssss hörde man myggor flög förbi öronen.!!


Kram Knappen! och Frida
 


Onsdag,"sovmorgon",Frukost,Tyra banks, Tv

Idag hade vi fått sovmorgon men Jag vaknade mycket tidigare IGEN, det är så typiskt varje gång man vill sova ut så gör man inte det Automatiskt. Jag åt Tunnbröd med Lördagskorv på till frukost och Gomorgon någonting. Jag satte mig i soffan och när jag satte på tv så var tv2 första kanalen och då tog jag ett kort på det verkligen tråkigaste på TV.

Det här är verkligen det tråkigaste... Gammal underhållning medan man väntar på ett program! Med ett pip ljud och en Lång tråkig låt. En sak har dem ändrat iallafall och det är att dem har färg på rutorna i stället för svartvit som förr.

Jag bytte kanal direkt och fick upp Tyra Banks show inte världens roligaste program då men Jag ville inte kolla på "Vakna med the Voice" för dem visade Hund i burk från ett annat land. Vem vill äta hund?


Kommentera gärna om du tycker att dem ska ha en annan roligare underhållning på Tv2.
inte för att jag tittar på det da men Alla gammla gummor och gubbar kanske inte vill ha det så! =)

Kram Knappen

Tisdag,Inez,Skratt,Knäppa filmer,Kort

 Idag har jag varit Hemma hos Inez vi har gjort massor med roliga saker... Vi har Skrattat,spelat kort,spelat in film och SKRATTAT, vi har Haft jätte kul för vi spelade "hej knekt" och hur man spelar det på vårat sätt är en lång historia. Jag har fått fram bilderna från igår också när Inez och Jag var hos mig ( läs i förra inlägget ) så här kommer lite bilder från igår.

Här är vi! Dem 2 bagarna Så ALDRIG mer ta bort bilder från mig utan tillstånd.


som bakade havrebollar av bästa kvalite hahaa, Inez Och Jag.
Här är Havrebollarna alla blev runda utom 1 för den blev fyrkantig.


Kram Knappen
 


Måndag,Bark,Superman,Havre,Buddha,Hamster,"Fotoproffs"

Idag har det varit en kul dag! Alltså efter skolan . Inez Följde med mig och vi har gjort en massa saker! Vi har tillexempelt risstat in våra namn på Bark.Vi har bakat Havrebollar allt blev bra utom att en av Havrebollarna blev fyrkantig.Jaa så har vi ju också varit Superman och det är en lång historia fast ändå inte.Vi har  Så har vi ju hållt på med hamster ungarna som springer runt överallt i buren. Och vi har tillochmed tagit massor med foton ute, vi har varit proffsfotografer. Alla bilder blev rätt Okey också. Oj juste ett stort tack till dig Inez för allt du hjälpt mig med , Header,textstil,färgen. Men nu sitter jag här och blöder på läppen och bara inte gör någonting.

Ta gärna en titt på Inez blogg. www.zeni.blogg.se 

Pappa ropade just att Ikea har gjort en hemsida som heter "iloveikea.se" och där kan man köpa begagnade Ikea möbler.Jag köpte min Eksäng på Blocket för den hade försvunnit på Ikea!! Den var som ny ju.

Kram Knappen

Massor med bilder kommer!

 
Jag och Chili!


Familjen Hamster, Alla 5 är samlade

                   

Inez & Jag som buddha

Mer bilder kommer!!


Felsidaa!!

Fel på sidan eller det skulle kommit 2 likadana inlägg tog bort detta


Fredag,Hallsberg,Buss,Kort Hår,Resväska

Idag ska jag åka till hallsberg med handbollscup! Bussresa i flera timmar finns det nått tråkigare. Igår var jag och klippte mig så nu har jag kort hår som inte ens är till axlarna. Nu håller jag på att packa , jag har packat i ungefär 5 saker av typ 40 ändå är resväskan redan full. Jag fattar inte hur man ska få i allt i min resväska.

Mamma ropar jag ska äta frukost nu!
juste jag kommer inte kunna skriva på 3 dagar nu efter som jag är borta.

kram Knappen

Inlägget neranför blev det fel på det är därför det ser konstigt ut

 
  hehee

Fredag,Hallsberg,Buss,Kort hår,Resväska

Idag ska jag åka till hallsberg med handbollscup! Bussresa i flera timmar finns det nått tråkigare. Igår var jag och klippte mig så nu har jag kort hår som inte ens är till axlarna. Nu håller jag på att packa , jag har packat i ungefär 5 saker av typ 40 ändå är resväskan redan full. Jag fattar inte hur man ska få i allt i min resväska.

Mamma ropar jag ska äta frukost nu!
juste jag kommer inte kunna skriva på 3 dagar nu efter som jag är borta.

kram Knappen


Torsdag,Klippning,Ögon...

Idag ska jag klippa mig! Inte vet jag hur men det lutar mot korthår hållet. Det blir skönare på sommaren med korthår för då behöver man inte hålla på och sätta upp det,hår som hänger,flätor och så. Men jag tycker ändå att det är finare med långt hår. Jag gör en kort sammanfattning. Långt hår är fint,Kort hår är skönt. Idag när jag vaknade så och kollade i hamster buren var det 6 små ögon som tittade på mig, Hamster ungarna har öppnat ögonen och dem har fått päls och har börjat gå runt i buren! Lemon samla in dem men hon tog också en extra Check out ifall hon skulle glömt någon...Förresten idag är det ju Krister himmelgrejs , nått sånt.
Idag har jag på mig :  Ett par gråa mjukisbyxor alltid skönt att ha, En ljusgrön/melon färgad T-shirt nått Enkelt bara, En fotlänk i blå,rosa,grön eller vad det nu heter!, Och mina "vita" Converse (okej inte är dem vita nu längre)

 fot Länken

 Bubblan blev riktigt stor...
 Hur jag än försöker hamnar den på sidan! Aja ni får vrida på huvudet för ANDRA gången! Kramar Knappen

Söndag,Sigtuna,Solbränd,Norge,Myrornas krig,Fikaa,

Idag har jag spelat i sigtuna trophy cup.Vi åkte ut i semifinalen =/ fast ändå Andra laget i skogås hk har gått vidare till Final. Jag gjorde 1 mål =) Hela helgen har vi spelat på en äng med massor med mål och stekande sol i ansiktet. jag har blivit solbränd i ansiktet och armarna och benen. Idag är det ju 17 maj och då är det Norges nationaldag och igår vann dem ju melodifestivalen Grattis norge. Igår var jag hemma hos min Mini kusin Gustav, Han är verkligen den sötaste lilla mini Kusinen i världen! =) Har precis fikat i det fina sommar vädret med saft och chokladbollar. Nu är det myrornas krig på TV , bäst jag sätter på en kanal innan Kriget spårar ut ,hehee

    Man kan ju alltid sola magen!

 Saft och chokladbollar! 

Kram Knappen                                              

Fredag fortfarande,Saltsjöbaden,Skor

Precis när jag kom hem från skolan så åkte jag och Mamma till pappas ena skoaffär i saltsjöbaden, Mamma jobbar där ibland. Så jag tänkte föja med! När jag kom dit så tog jag en "Check Out" i butiken och kolla om jag hittade några skor och det gjorde jag!Jag hittade ett par vit/marinblåa Lacoste snörskor som jag tänker ta hem. Dem får nog plats på vårt skoställ hemma  =) XD.jag har gått runt i varenda ( I mean VARENDA ) affär och tittat. Jag köpte lite Naturgodis att fylla det lilla tomma hålet i magen med, Ni som inte har testat Naturgodis borde göra det Nu. Nu har jag blivit jätte varm för Elementet står på Högsta och jag vet inte hur man stänger av, Kände med tån på det som jag inte skulle gjort för det brändes till.Nu sitter jag här och tittar på en Affish på en modell som visar ett par tofflor och hon har en sån där såkallad " rump haka " Alla som inte vet hur en sån haka ser ut får ta reda på det! =) På mataffären fick man smaka kladdkaka/nötkaka/ostkaka med sylt och grädde.

Kram knappen

 Lacoste Krokodilen!


Fredag,EXTRA sovmorgon,Studsmatta,ÖgonSkölj,Mjukiskläder

Idag Har vi EXTRA sovmorgon än vad vi brukar , vi börjar klockan 9.00 på fredagar igentligen men vi ska inte ha någon Engelska så vi får börja 9.35. Vi kommer bara ha 3 Lektioner + 1 timmes Lunch! Vi slutar 13.20... Idag när jag vaknade hade jag fått nått i ögat , så jag tog ett glas fyllde det med vatten och Tog ut ögat och la det i glaset ,Okej skojja det är klart jag inte tog ut Ögat , jag blinkade med ögat under vattnet och sen var det som satt i ögat borta. När jag hade sköljt så gick jag ut och hoppade studsmatta ( Hopp,Hopp) Och nu sitter jag här med mjukiskläder och ska gå till skolan snart. Inget slår Mjukiskläder . Jag orkar faktiskt inte gå runt i tajta jeans idag.

HAhaaha Min fula ritade studsmatta

Kram Knappen

Jaaaa hamsterungar,

Idag när jag skulle ge hamstrarna mat låg honan inne i boet och hanen vid hamster borgen och när jag skulle fixa till taket på boet så sprang honan ut och då trilla två små ljusrosa hamsterungar ut, dem har alltså fått ungar. Lemon plocka in dem små ljus rosa ungarna i boet igen!!! Dem var pytte små verkligen, jag tror att det ligger flera små ungar inne i boet men jag ska inte kolla för jag har läst att man ska låta ungarna,boet och Lemon vara i 2 veckor. Man ska inte titta för då kan Lemon överge sina ungar och låta dem dö. Dem har ingen päls och dem har inte öppnat ögonen, Man hör dem när dem piper efter mat =)  Piff kommer hjälpa till och uppfostra ungarna sen när dem blivit större!

Kram Knappen världens Gladaste tjej
Fredag,"sovmorgon"

Idag Fredag har vi en väldigt kort skoldag! vi börjar kl 9.00 & slutar Kl 13.20, Dagen börjar med "Sovmorgon" men det blev ingen riktig för mig, för jag vaknade vid 7 och kunde inte somna om. Hinner inte skriva mer klockan går och närmar sig SKOLAN....

Lördag,Söndag,Cup,Nyckelpiga,Städ,Nacka Forum

Helgen är snart förbi och det ha inte hänt speciellt mycket. Jag har fått suttit och tittat när min lille bror har haft hanbollscup i två dagar, det kändes som evigheters evighet. När vi skulle åka dit en gång fick vi besök i bilen av en nyckelpiga, den satte sig på mina rosa naglar tills jag öppna rutan och den flög iväg. Jag har städat i mitt rum hemma och då hittade jag nyckelknipan med alla mina mobilsmycken, som jag fått under åren som gått. När jag var på cupen så gick jag till Nacka Forum och tittade,det låg precis över vägen och lite till. Det är så himla stort så varje gång man tar 1 steg får man kolla bak och försöka minnas var man kom in. Jag köpte en röd,blå,vit rutig skjorta och en blå/vit bikini. 

Dagens Outfit

 Blå Kofta med knappar från Only

 Mörkblå jeans från Kappahl

 Beige/Guldiga skor med pärlor från pappas affär

Här är Nyckelpigan Och mobil smyckena

 Nyckelpigan

 Mobilsmyckena

Kram KnappenThe Big Mistake

Fredagen har varit både rolig och Tråkig..... Vi var på majbrasa igår och jag kan säga det var sådär, Aja men vi sov över hos dem vi var hos igår och när vi körde dit var det 3 bilar framför oss som hade stannat och då var det en stor ,stor älg som gick ut på vägen och sen gick han tillbaka och sen sprang han ut på vägen igen  och gjorde samma saker flera gånger tills sprang bort till skogen. När jag kom hem så var jag med Frida och vi hade jätte roligt, vi kollade på filmen Aquamarine som var i repris idag. Men nu kommer vi till " the big mistake" jag skulle göra rent åt hamstrarna och då sköljde jag ur deras bur och sen skulle jag göra så det fick luft torka men istället snurrade jag runt med burens lock i luften och rätt som det var gled den ur mina händer och " KRASH" det flög massor med plast bitar överallt, Burens lock hade slått imot en sten =O men jag har tejpad ihop den nu så jag kan använda det igen... men det 2 stora sprickor som syns,ingen kan missa dem.Aja sånt kan hända!!!

Kram Knappen som gjorde dagens största Misstag


RSS 2.0